Gezocht: Enthousiast bestuurslid

Het provinciaal bestuur is op zoek naar een enthousiast bestuurslid. Gezien de huidige samenstelling van het bestuur gaat onze voorkeur uit naar een vrouw en we nodigen ook jongeren nadrukkelijk uit om te solliciteren!

Taken: Algemeen bestuurslid en het onderhouden van contacten met 3 lokale afdelingen.

Het provinciaal bestuur heeft de afgelopen periode de verbinding met de lokale afdelingen aangehaald, met als doelstelling de afdelingen te ondersteunen met hun taken en activiteiten. Uit reacties van de afdelingen blijkt dat de nieuwe werkwijze wordt gewaardeerd en dat die in een behoefte voorziet. Om de activiteiten voor het bestuur behapbaar te houden zoeken wij een nieuw bestuurslid om ons te versterken. De activiteiten zijn te overzien en het betreft zeker geen dagtaak.

Wat zoeken we? Een man of vrouw die het leuk vindt om lokale afdelingen te bezoeken om te luisteren, te informeren en hen te ondersteunen bij de werkzaamheden. Heb je belangstelling en ben je bereid om ons team aan te vullen, neem dan contact op met Arie Meerman (tel nr 0651115867) of stuur een mail naar ariemeerman57@gmail.com