Er werd niet alleen gepraat over wie we zijn en wat we doen, maar er zijn ook plannen gemaakt voor na corona! Zo hopen we na Corona samen met de Statenfractie een activiteit voor jongeren te organiseren. Ook willen we gewoon leuke en gezellige activiteiten zoals een spelletjesavond organiseren om elkaar beter te leren kennen en onderling over actuele onderwerpen te discussiëren.

Nadat een aantal jongeren weg moesten zijn we met het overgebleven groepje naar het Museum of Contemporary Tibetan Art geweest, wat ook in het Rensenpark zit. We kregen een rondleiding door de kunstenaar zelf, die op een boeiende manier wist te vertellen over zijn werken omtrent milieubewustzijn. Een deel van zijn werken zijn gemaakt van restafval wat hij daar in de omgeving heeft gevonden. Dit was waarschijnlijk één van de hoogtepunten van de dag!

Buiten evenementen als deze om spreken de jongeren elkaar in een groepsapp op WhatsApp. Ben jij een jongere, wil je graag GroenLinkse leeftijdsgenoten in Drenthe leren kennen en wil je in deze groepsapp? Neem dan contact op met Tineke Visscher!