Druk, druk, druk? Wij snappen het helemaal! Maar jouw stem is belangrijk. Daarom hebben we het simpel gemaakt: hier zijn de vijf belangrijkste dingen die GroenLinks-PvdA voor jou wil doen. Snel, duidelijk, en recht uit het hart! β™₯οΈπŸ’š

Β 

1. Klimaat aan de top! 🌍

We staan voor een groene revolutie! Ons plan? Vol gas op duurzame energie en slimme groene oplossingen. Denk aan meer windmolens en zonnepanelen, en huizen die zowel cool als eco zijn. Samen maken we Nederland niet alleen groener, maar ook mooier en schoner.

2. Eerlijke kansen voor iedereen! πŸ‘«

Bij ons staat niemand in de kou. We gaan voor banen met fatsoenlijke lonen, en als het even tegenzit, staat er een sterk vangnet klaar. We pakken ook armoede aan en zorgen dat iedereen mee kan doen. Want in een rijk land als Nederland moet iedereen een eerlijke kans krijgen!

3. Jij aan het roer! πŸš£β€β™€οΈ

Politiek saai? Echt niet! We willen dat jij meer te zeggen hebt over wat er in jouw buurt gebeurt. Een overheid die luistert en handelt, dat is ons doel. Meer macht aan de mensen, want samen beslissen we beter.

4. Europa: Samen Sterker! πŸ‡ͺπŸ‡Ί

Europa is meer dan alleen Brussel. Wij willen een Europa dat voor ons allemaal werkt: veilig, groen, en eerlijk. We pakken grote problemen samen aan, zoals klimaatverandering en onrecht. Want samen staan we sterker, toch?

5. Top Voorzieningen voor Jou! πŸ₯🏫

Scholen die inspireren, dokters die de tijd voor je nemen, en betaalbare huizen. Dat is waar we voor gaan. En niet te vergeten: kunst, cultuur, en veilig internetten. Want goede voorzieningen maken het leven beter.

Β 

Een goede keuze!

Bij GroenLinks-PvdA gaan we voor een Nederland waar iedereen trots op kan zijn. Een groen, eerlijk, en gezellig land. Doe je mee? Jouw stem maakt het verschil!

Β 

Meer lezen?

Toch meer weten? Lees hier wat drie van de belangrijkste punten voor Drenthe zijn.